Zvezdi se ovo skoro nije dogodilo! Bila je spremna da plati mnogo, ali je dobila NE za igrača iz Superlige!

11.02.2022

21:31

0

Autor: 24sedam

TSC uspeo da izdrži sve napade srpskog prvaka na ofanzivca

Zvezdi se ovo skoro nije dogodilo! Bila je spremna da plati mnogo, ali je dobila NE za igrača iz Superlige!
20211216mrBanjac9 - Copyright MN Press

Nismo često, pogotovo u bliskoj prošlosti, bili u prilici da vidimo kako jedan od večitih rivala ne uspeva da dovede igrača iz Linglong Superlige. Ali, izgleda da se vremena menjaju…

Želela je Crvena zvezda Mihajla Banjca, baš je zagrizla za ofanzivca TSC, koji je uspeo da u poslednjim satima zimskog prelaznog roka izdrži sve napade sa najvećeg srpskog stadiona i istraje u nameri da do leta u svojim redovima zadrži jednog od najboljih igrača.

Beogradski mediji prenose da su odgovorni u Ljutice Bogdana celog dana pokušavali da ubede kolege iz TSC, kao i samog fudbalera, da je dolazak na „Marakanu“ najbolja opcija za sve strane. Međutim, u Bačkoj Topoli su istrajali u nameri da Banjac još šest meseci bude na raspolaganju Žarku Lazetiću.

„Mozzart sport“ piše da su crveno-beli TSC-u ponudli 600.000 evra plus procente od naredne prodaje za ofanzivnog vezistu, ali su, kako je i u izjavi za beogradski portal rekao prvi čovek kluba Janoš Žemberi, u Bačkoj Topoli ostali pri stavu da sačekaju prašku Slaviju do leta i onda inkasiraju 1.5 miliona evra za jednog od najboljih igrača u timu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike