Rat Reala i PSŽ samo što nije počeo! Otimali Brazilca, nudili mu pravo bogatstvo za izdaju, usledio je odgovor Pereza

19.06.2022

08:24

0

Vinisijus bio meta bogatih vlasnika francuskog šampiona

Rat Reala i PSŽ samo što nije počeo! Otimali Brazilca, nudili mu pravo bogatstvo za izdaju, usledio je odgovor Pereza
jović - Copyright Tanjug/AP

Predsednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je u intervjuu da je jedan klub vršio pritisak na Vinisijusa Žuniora da ne produži ugovor sa Real Madridom, koji ističe 2024. godine, nudeći mu 40 miliona evra godišnje i veliki bonus za potpis, a "Marka" ekskluzivno otkriva o kome je reč.

Rovovi su odavno iskopšani, još kod spora oko Super lige, totalno zahlađenje nastalo je otimanjem u poslednjem času Kilijana Mbapea, a sa slučajem Vinisijusa Žuniora mogao bi da počne pravi rat između Real Madrida i Pri Sen Žermena.

Tiražna Marka piše da su bogati vlasnici PSŽ pokušali da "otmu" Realu sjajnog Brazilca kao njihov odgovor za šurovanje sa Mbapeom.

Prema njihovim saznanjima Pari Sen Žermen se obratio Vinisijusu u novembru 2021. godine i to ponudom koju opisuju kao pritisak, a po kojoj Brazilac za odbijanje produženja ugovora sa Realom dobija 40 miliona evra po sezoni.

Sve je to ispričao Florentino Perez ju intervjuu za emisiju "El Čiringvito", bez otkrivanja imena kluba. "Marka” je, međutim, stavila do znanja da je reč o PSŽ, iznevši na videlo činjenice šta su Francuzi obećali brazilskom napadaču. PSŽ je ponudio 40 miliona evra godišnje, veliki bonus za potpisivanje, ali i neke poslovne prilike u Kataru kako bi ga ubedio da potpiše.

Na kraju, Vinisijus se dogovorio sa Real Madridom da produži ugovor do 2027. ili 2028. uz oslobađajuću klauzulu koja će dostići milijardu evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike