Vijorila se srpska trobojka u Los Anđelesu: Bivši Zvezdin klinac opasno se nameće Piksiju (FOTO, VIDEO)

19.06.2022

08:58

0

Dejan Joveljić ponovo strelac za LA Galaksi

Vijorila se srpska trobojka u Los Anđelesu: Bivši Zvezdin klinac opasno se nameće Piksiju (FOTO, VIDEO)
joveljic5 - Copyright Tanjug/AP

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić doneo je bod ekipi LA Galaksi u meču sa Portlandom golom za 1:1 u 88. minutu utakmice.

Posle pogotka srpski reprezentativac je otrčao do tribine iza gola da bi od navijača dobio zastavu Srbije sa kojom je nastavio slavlje.

Nakon utakmice junak tima iz Los Anđelesa izjavio je da mu je velika čast što igra zajedno sa bivšim asom Real Madrida i Mančester junajteda, Meksikancem Čičaritom.

 

 

- Da budem iskren, zadovoljstvbo mi je da sam u timu pored Čičarita, Nije mi teško da trčim više i da ga pokrivam i budem više u odbrani - rekao je Joveljić.

Precizni statističari u SAD objavili su podatak poo kojem je Joveljić postao prvi igrač posle izvesnog Maksija Moralesa koji je postigao pet golova u drugom poluvremenu i to na dve utakmice.

Jovejić je i ovaj meč započeo sa klupe kao rezerva. On je bio na širem spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za poslednje okupljanje zbog mečeva u Ligi nacija, ali je posle skraćenja završio među prekobrojnima, na šta je sigurno uticala i daljina Los Anđelesa i prilagođavanje na vremensku razliku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike