Velika noć Srbina u Americi: Joveljić postigao dva gola za LA Galaksi, ali asistencijama zadivio svet (VIDEO)

30.05.2022

06:35

0

Autor: 24sedam

Bivši Zvezdin omladinac vodio tim iz Los Anđelesa do ubedljive pobede od 4: protiv Ostina

Velika noć Srbina u Americi: Joveljić postigao dva gola za LA Galaksi, ali asistencijama zadivio svet (VIDEO)
joveljić - Copyright Printscreen/Twitter

Dejan Joveljić ponovo blista u američkoj MLS! Mladi napadač LA GAlaksija postigao je dva gola i dve asistencije u pobedi njegove ekipe nad Ostinom rezultatom 4:1.

Fudbale se igra zbog golova, ali način na koji je bivši golgeter omladinskog tima crveno-belih proigravao svoje saigrače ostavio je daleko jači utisak na navijače od njegovih pogodaka.

Kod prvog gola za domaće, istrčao je na prvu stativu prilikom centaršuta, a onda je petom elegantno ostavio saigraču da kao sa tacne plasira loptu u mrežu. Posle toga usledila su dva gola i za kraj ove fenomenalne partije još jedno dodavanje o kome ćse dugo pričati - proigravanje "makazicama".

 

 

Joveljić je polukontru odlučio da završi asistencijom preko glave kakva se retko viđa, a Alvarez je samo zakucao loptu u mrežu po sredini gola.

Srbin nije standardan među prvih 11 u LA Gaaksiju. I ovaj meč je počeo sa klupe, a šansu je dobio od 57. minuta kada su gosti imali rezultat 0:1 u svoju korist. Dakle, za nešto više od pola sata uspeo je da napravi preokret sa dva gola i dve asistencije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike