Marselo je vlasnik jedne od najčudnijih tetovaža – iza nje je priča od koje će vam zastati knedla u grlu! (FOTO)

16.06.2022

17:45

0

Autor: 24sedam

Legendarni Brazilac istetovirao staru Bubu

Marselo je vlasnik jedne od najčudnijih tetovaža – iza nje je priča od koje će vam zastati knedla u grlu! (FOTO)
Marselo - Copyright Profimedia

Brazilac Marselo je s krajem sezone za nama stavio je tačku na brilijantnu karijeru. Maestralni levi bek posle 16 godina u dresu madridskog Reala oprostio se u suzama od „kraljevskog kluba“ i profesionalnog igranja fudbala, u koji ga je kao dečaka uveo njegov deda.

Kao i većina dečaka poreklom iz Južne Amerike, ni Marselovo detinjstvo nije bilo sasvim lagano. Kako su otac i majka bili primorani na naporan rad, nekadašnji brazilski reprezentativac je u dedi imao najjači oslonac na svom fudbalskom putu.

Njemu u čast istetovirao je i jednu od najčudnijih tetovaža u profesionalnom fudbalskom svetu. Marselov biceps krasi stara „folcika“ – Volkswagen Buba kojom ga je deda svakodnevno vozio na treninge, izdvajajući poslednji novac.

 

 

- Deda je bio taj koji je uvek verovao u mene. Svuda me je vozio. Uradio je moguće i nemoguće kako bi me video da profesionalno igram fudbal. Moja tetovaža prikazuje automobil u kojem me je vozio na treninge – ispričao je jednom prilikom Marselo.

Podsetimo, deda legendarnog defanzivca madridskog Reala, s kojim je osvojio čak 25 trofeja, preminuo je tokom Mundijala 2014. godine koji se održavao u Brazilu. Marselo je bio toliko potresen da je želeo da napusti reprezentativni kamp, ali je na kraju odlučio da ostane na turniru koji su „karioke“ završile na četvrtom mestu porazom od Holandije (3:0). Prethodno ih je u polufinalu ponizila Nemačka u nezaboravnom meču koji je završen pobedom „pancera“ 7:1.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike