Voša nam nešto veliko sprema: Juče Nikolići, danas bekovi

16.06.2022

16:11

0

I Đorđević i Milanov potpisali su ugovore do juna 2025. godine

Voša nam nešto veliko sprema: Juče Nikolići, danas bekovi
Fudbaleri Vojvodine - Copyright MN Press

Novosadska Vojvodina po završetku sezone na sedmom mestu u Superligi, promenila je upravu kluba, te su usledila i brojna pojačanja u igračkom kadru.

Zahuktala se Lala, te nagovestila da nam u novoj sezoni sprema bolju predstavu.

Nakon što su juče na Karađorđu promovisani Uroš i Nemanja Nikolić, te Radomir Milosavljević i Iv Baraje, danas su u ugovor produžili Stefan Đorđević i Branislav Milanov.

- Naši ciljevi su uvek jasni, posebno sada, nakon što protekla sezona nije bila uspešna za nas. Sada okrećemo novi list, sa novim, ambicioznim ljudima, koji su pokazali u svetu sporta da znaju odlično svoj posao. Osećamo veliku podršku i želimo da uzvratimo na terenu i ostvarimo sve zacrtane ciljeve - rekao je Đorđević za sajt kluba.

Branislav Milanov je potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom u kome je prošao sve mlađe kategorije, a igra na poziciji levog beka.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas potpisao ugovor i što ću ostati u svojoj kući. Želim da se zahvalim upravi kluba što mi je ukazala povernje i pružila šansu da napreduje sa prvim timom. Daću sve od sebe za Vojvodinu - rekao je Milanov.

I Đorđević i Milanov potpisali su ugovore do juna 2025. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike