Tadić razočaran posle Bergama: Trebalo je da damo treći, a ne ovako

28.10.2020

07:49 >> 07:50

0

Autor: D. B.

Kapiten Ajaksa nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, uprkos tome što je ušao u istoriju slavnog kluba

Tadić razočaran posle Bergama: Trebalo je da damo treći, a ne ovako
Copyright Tanjug/Stefano Nicoli/LaPresse via AP

Da li jedan igrač u isto vreme može da bude zadovoljan i nezadovoljan posle meča? Odgovor na ovo pitanje saznajemo od Dušana Tadića.

Njegov Ajaks je odigrao nerešeno protiv Atalante u Bergamu (2:2), a Dušan je postignutim golom stigao do trećeg mesta na lisiti strelaca kluba iz Amsterdama u istoriji Lige šampiona. Kapiten „kopljanika“ je stigao do sedmog gola u elitnom klupskom evropskom takmičenju u dresu holandskog kluga i sada su ispred njega samo Patrik Klajvert (devet) i čuveni Finac Jari Litmanen koji je 20 puta bio strelac u Ligi šampiona.

Ali, Dušan je razočaran. Razočaran je što njegov klub nije stigao do tri boda, iako je vodio 2:0 posle prvih 45 minuta igre.

– Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo… Ovo moram da kažem – ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili – ljuto je pričao Tadić posle meča.

Prema rečima kapitena Ajaksa dogovor koji je postignut u svlačionici tokom poluvremena nije ispoštovan.

– Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultata. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više – to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike