Vučelić "zagrmeo" na prvoj prozivci - Da je samo do terena, verovatno bismo mi uzeli titulu! (VIDEO)

13.06.2022

09:07

0

Crno-beli krenuli u novu sezonu

Vučelić "zagrmeo" na prvoj prozivci - Da je samo do terena, verovatno bismo mi uzeli titulu! (VIDEO)
PARTIZAN__14 - Copyright MN Press

Predsednik fudbalskog kluba Partizan, Milorad Vučelić, obratio se svojim igračima, kao i medijima prilikom prve prozivke, koju je pred novu sezonu obavio novi trener Ilija Stolica.

Vučelić je naveo da je i u prethodnoj godini postignut veliki uspeh, ali i da su sada ambicije još veće.

- U minuloj godini mi smo postigli veliki takmičarski uspeh i mi smo pod rukovodstvom trenera Aleksandra Stanojevića kome zahvaljujem svemu što je uradio za Partizan imali takmičarski uspeh. Da je samo takmičarski deo na terenu bio u pitanju verovatno bi mi poneli šampionsku titulu - rekao je Vučelić i dodao:

- Postoje kako kažu uspesi na terenu i uspesi van terena. U tim uspesima van terena smo bili manje uspešni i zbog toga smo ostali u borbi za titulu do zadnjeg kola i bili smo u finalu Kupa. U Evropi smo otišli više nego bilo kad u istoriji u smisli trajanja u prolećnom delu sezone.

Dotakao se predsednik i izbora novog trenera, te otkrio kako je izbor "pao" na Stolici.

- Izabrali smo sa velikom svešću odgovornosti najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu. Zbog toga sam veoma, veoma zadovoljan i smatram to jednom od najvećih pretpostavki za uspeh. Imamo apsolutno poverenje u Iliju Stolicu kao trenera koji je posvećenik. Ja po svemu onom što radu Stolice kroz Partizna kada je bio pomoćni trener imam potpuno poverenje u njega. Jer nije dovoljno biti samo vredan, treba biti i darovit trener i treba znati.

Imao je Vučelić i poruku za igrače, pa je tako naglasio da je njihov posao na terenu.

- Nemojte ni pomišljati da isterujete neke više pravde, druge pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog i nadam se da će biti nekog dovoljno odgovornog da suđenje bude još bolje i da VAR radi svakoga minuta i da bude u službi fudbala - kazao je predsednik crno-belih, te na kraju dodao:

- Ako to ispunite ja ne sumnjam u uspeh koji ćete postići. Pred nama je specifična sezona koja se intenzivno igra do oktobra, a onda nastupa pauza od tri meseca što omogućava da se posvetite trenažnom procesu - naglasio je Vučelić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike