Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće! Slovenci nezadovoljni zbog navijača Srbije u Ljubljani!

13.06.2022

07:48

0

Ali, protivnički navijači su i "zapalili" domaćine

Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće! Slovenci nezadovoljni zbog navijača Srbije u Ljubljani!
0MMM7675 - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije u nedelju su gostovali u Ljubalji selekciji Slovenije u meču Lige nacija, a uprkos remiju i incidentima, susret su obeležili i gostujući navijači, kojih je bilo znatno više.

Tokom čitavog meča, i u trenucima kada je Srbija vodila sa 2:0, a i kada je domaćin stigao do remija, čuli su se srpski navijači.

Podrška nije jenjavala nijednog trenutka, što je naročito radovalo naše igrače, dok su Slovenci nakon meča imali šta da poruče.

Naime, pomoćnik Matjaža Keka koji je na ovom meču vodio nacionalni tim Slovenije, Boštjan Cesar, nakon utakmice je prvo progovorio o gostujućim navijačima.

- Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće. Nesumnjivo sramota, za koju su posebno krivi oni koji vode slovenačku fudbalsku kuću i koji su mnogim pogreškim odlukama zakuvali veče, koje ćemo dugo pamtiti. Ne po dobrom…- naveo je Boštajn Cesar posle meča.

Cesar smatra da je pun stadion i prijao njegovim igračima, jer ih je publika koja navija za rivala, motivisala.

- Verovatno je i to zapalilo naše momke. Posle dugo vremena bio je pun stadion, ali nažalost ne slovenačkim navijačima, već srpskim navijačima koji su stigli iz mnogo zemalja. Ipak bili smo spremni na to.

Na kraju, dotakao se i sportskim delom ovog susreta.

- Nismo bili zadovoljni prvim poluvremenom, pa smo drugo poluvreme počeli visoko, agresivno i to nam se isplatilo.Sve tri izmene su nas osvežile i bili smo zadovoljni - naglasio je Cesar. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike