Gotovo! Vlasnici PSŽ pronašli način da ubede Zidana, a pare nisu bile problem

12.06.2022

05:18

0

Trostruki osvajač Lige šampiona sa Real Madridom postaće trener Lea Mesija

Gotovo! Vlasnici PSŽ pronašli način da ubede Zidana, a pare nisu bile problem
zidan - Copyright Profimedia

Na osnovu saznanja "Mundo Deportiva”, može se zaključiti da je Pari Sen Žermen pronašao rešenje koje će Zinedina Zidana "naterati" da preuzme trenersku klupu njihove ekipe.

Maurisio Poketino još nije dobio zvanično obaveštenje o otkazu, ali u Francuskoj i Španiji raste uverenost da će bivši trener Real Madrid voditi tim iz "Grada svetlosti" od sledeće sezone.

Kao što je poznato, jedna od prepreka koja je stajala na putu PSŽ da potpiše "Zizua” bila je činjenica da iskusni stručnjak želi posao selektora Francuske, jer mu Didije Dešam prepušta svoju poziciju posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Ali prema novim saznanjima katalonskog dnevnika "u slučaju da Zidan dobije ponudu od francuskog saveza da zameni Dešana posle Svetskog prvenstva, klub iz Pariza će mu dozvoliti da obavlja obe uloge istovremeno", piše "Mundo Deportivo".

Prema ovom sporazumu, koji je zaključen na poslednjem sastanku Zidana i vlasnika PSŽ u  Kataru, trener će potpisati ugovor na tri sezone i zarađivati oko 25 miliona evra po sezoni. Navodi se još da ukoliko ne bude iznenađenja, objava njegovog imenovanja bude krajem meseca.

Dakle, Zidan i Leo Mesi posle desetine utakmica u Španiji kao veliki rivali, od sledeće sezone imaju zajednički interes.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike