Lalatović ostavio Radnički u Superligi, pa pričao o nastavku karijere: Sa mnom je uvek zanimljivo, tako će biti i ovog puta!

29.05.2022

16:52

0

Autor: 24sedam

Temperamentni strateg zadovoljan urađenim poslom u Kragujevcu

Lalatović ostavio Radnički u Superligi, pa pričao o nastavku karijere: Sa mnom je uvek zanimljivo, tako će biti i ovog puta!
0MMM797601 - Copyright MN Press

Stigao je zimus Nenad Lalatović u Kragujevac sa samo jednim zadatkom – da u prolećnom delu sezone Radnički 1923 ostavi u Superligi.

Temperamentni strateg je u svojoj misiji uspeo. U dvomeču baraža za popunu elitnog ranga takmičenja Kragujevčani su bili bolji od pančevačkog Železničara (3:1 - 0:1), a posle bezbolnog poraza u revanšu na „čika Dači“ Lalatović je za TV „Arena sport“ istakao:

- Zadovoljan sam prvom utakmicom, drugom nisam. Mislili smo da smo već obezbedili opstanak, oni nisu imali šta da izgube, odigrali su hrabro i bili bolji u revanšu, ali opstali smo u ligi i to je bilo najvažnije. Ono što je za druge bilo nemoguće, za mene je bilo moguće – kazao je nekadašnji trener, između ostalih, Crvene zvezde i Vojvodine, pa potom rekao nekoliko reči o svojim narednim potezima:

- Sad ću videti gde ću nastaviti karijeru, sa mnom je uvek zanimljivo, tako će biti i ovog puta – kazao je Lalatović, koji je nedavno tesno povezan sa banjalučkim Borcem.

Strateg Pančevaca Igor Savić nije odavao utisak previše razočaranog trenera.

- Odigrali smo hrabro, želeli smo da se pokažemo u lepom svetlu i to nam je pošlo za rukom. Pobedili smo, ali nažalost nisu uspeli da opstanemo u ligi. Čestitam na tome Radničkom i Lalatoviću i želim im sve najbolje u Superligi – rekao je Savić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike