Lalatović otišao, Radnički se zahvalio! Već se zna novi klub temperamentnog trenera?!

03.06.2022

14:24

0

Autor: 24sedam

Na klupi superligaša iz Kragujevca proveo četiri meseca

Lalatović otišao, Radnički se zahvalio! Već se zna novi klub temperamentnog trenera?!
20220220ivPartizanRadnickiKg09 - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog 1923 obezbedili su opstanak u Superligi Srbije, posle dvomeča baraža, ali će za narednu sezonu morati da traže novog šefa stručnog štaba. Nenadu Lalatoviću su se Kragujevčan zahvalili za sve što je uradio u nekoliko meseci.

- Fudbalski klub Radnički 1923 želi da izrazi zahvalnost sada već bivšem šefu struke Nenadu Lalatoviću na izuzetno korektnoj i uspešnoj saradnji tokom protekla četiri meseca.

Gospodin Lalatović je ekipu preuzeo u jednom prilično delikatnom trenutku i uspeo je da je dovede do opstanka u Super ligi Srbije, čime je opravdao inicijalna očekivanja i ostvario glavni takmičarski cilj našeg kluba u ovoj sezoni.

Radnički 1923 je pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića ostvario učinak od šest pobeda, četiri remija i osam poraza i od poslednjeg mesta na kraju jesenjeg dela sezone domogao se baraža i opstanka u najvišem rangu takmičenja.

Izuzetno nam je žao što nam se fudbalski putevi razilaze u ovom trenutku, ali gospodin Lalatović treba da zna da će mu vrata našeg kluba uvek biti otvorena i verujemo da ćemo u budućnosti ponovo imati priliku za saradnju - navedeno je u saopštenju tima sa "Čika Dače".

Inače, mediji u Bosni i Hercegovini spekulišu da će mladi trener preuzeti banjalučki Borac. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike