Svi se pitaju zašto Haland nije predstavljen u Sitiju ni posle mesec dana? Da li će se transfer desiti?

09.06.2022

09:04

0

Sve je objavljeno i "završeno", ali promocije nije bilo - 2 su razloga za to

Svi se pitaju zašto Haland nije predstavljen u Sitiju ni posle mesec dana? Da li će se transfer desiti?
haland - Copyright Tanjug/Christine Olsson//TT News Agency via AP

Erling Haland je definitivno jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala. Nedavno smo ga videli u Beogradu, selektor Piksi ga je iskoristio da se našali, a on privlači pažnju gde god da se pojavi.

A do pre mesec dana je bio i jedan od glavnih uzroka glasina na transfer tržištu. Sve to je stalo kada je objavljeno da prelazi u Mančester siti iz Borusije Dortmund. Tada su prvenstva trajala, a u međuvremenu su se završili i Premijer liga i Bundesliga, pa su se neki zapitali:

Zašto Haland nije zvanično predstavljen u Mančesteru?

Pre nego što vam ponudimo moguće odgovore, da razjasnimo ono osnovno – transfer je ugovoren, Haland će definitivno igrati u Sitiju sledeće sezone i već se oprostio od saigrača u Dortmundu.

Ali, zašto nije predstavljen? Za to postoje dva razloga.

Prvi je tehničke prirode: Englezi će tek 1. jula prebaciti novac na račun Nemaca i transfer će tek tada tehnički biti izvršen. Trenutno postoji samo predugovor klubova i igrača.

A drugi je zanimljiviji – Haland čeka broj!

On nosi devetku na leđima, što je broj koji u Sitiju nosi Gabrijel Žezus. Sada se čeka šta će biti sa njim u Mančesteru, odnosno da li će ostati pa će Haland moći da dobije svoj omiljeni broj.

Igrač je trenutno sa reprezentacijom Norveške u Ligi nacija. Ekipa je do sada pobedila Srbiju 1:0 i Švedsku 2:1. Sva tri gola dao je upravo Erling Haland.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike