Bajern doneo suludu ponudu za Manea, šokirani Liverpul ih izbacio: Ne vraćajte se dok se ne uozbiljite!

08.06.2022

16:09

0

Neverovatne klauzule, u Liverpulu kažu da je ponuda šala

Bajern doneo suludu ponudu za Manea, šokirani Liverpul ih izbacio: Ne vraćajte se dok se ne uozbiljite!
Tan2022-5-28_221754301_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Ne samo da je Liverpul odbio drugu ponudu Bajern Minhena za Sadija Manea, nego je nazvao sprdnjom!

Krajem maja se pojavila informacija da Mane želi da ide iz Liverpula posle dugih šest godina sa Crvenima, osvajanja Lige šampiona i Premijer lige. Naravno, "udvarača" je mnogo, jer se radi o jednom od najboljih krila na svetu.

On ima još godinu dana ugovora, Liverpul neće da ga pusti, ali se pričalo da je prelazak u Bajern gotova stvar, ali sve je zapelo kada se došlo do novca. Početkom nedelje se pojavila informacija da je Bajern ponudio oko 30 miliona evra, ali je ta ponuda ekspresno odbijena.

Sada je doneta nova, "pojačana", ali ona ima neke klauzule koje su bukvalno smešne. Finansijski deo je povećan na 35 miliona evra, a bonusi su uslovljeni nekim ludačkim zahtevima, među kojima je, pazite sad – da Mane osvoji tri Zlatne lopte!

Ova ponuda je smesta odbijena, a pregovaračima Bajerna je nedvosmisleno rečeno da je ovakav pristup pregovorima uvredljiv.

Tajms piše nešto slično: garantovano obeštećenje je 27,5 miliona evra, a da bi Liverpul dobio preostalih 7,5, potrebno je da Mane osvoji Ligu šampiona ili Zlatnu loptu u svakoj od tri godine njegovog ugovora!

Ne znamo zašto je Braco Salihamidžić mislio da će ovo proći, ali sada ne mora da razmišlja jer mu je uprava Liverpula predvođena sportskim direktorom Džulijanom Vordom rekla jasno da se ne vraćaju ako nisu spremni da plate Maneovu punu cenu, za koju se veruje da iznosi oko 50 miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike