Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na popravnom, finala Rolan Garosa i luda vožnja po Sardiniji

03.06.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

U nedelju će na "Rajku Mitiću" gostovati Slovenci

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na popravnom, finala Rolan Garosa i luda vožnja po Sardiniji
0MET0857 - Copyright MN Press

Vikend pred nama prolazi bez klupskog fudbala, ali će biti onog reprezentativnog, pre svega u Ligi nacija. Upravo nas u nedelju očekuje nova utakmica fudbalera Srbije, ali i završnica Rolan Garosa.

Krenimo redom, za subotu u 15 časova zakazano je finale u ženskom singlu na Otvorenom prvenstvu Francuske. Na suprotnim stranama terena u Parizu biće Iga Švjontek i Kori Gof, koje su eliminisale Dariju Kasatkinu, odnosno Martinu Trevizan. Ovaj meč možete da pratite na Jurosportu, a u nedelju će biti odigrano finale i muškog singla.

U trenutku objavljivanja teksta ne zna se ko su finalisti, ali se zna da će se u polufinalu Rafael Nadal sastati sa Aleksanderom Zverevim, a Marin Čilić sa Kasperom Rudom. Podsetimo, upravo je Španac u četvrtfinalu eliminisao našeg Novaka Đokovića.

U subotu nas očekuje i prava poslastica, duel Italije i Nemačke u okviru Lige nacija. Reč je o duelu grupe 3 u Ligi A, igraće se u Bolonji, a glavni sudija biće Srđan Jovanović, trenutno naš najcenjeniji arbitar.

Ovo će im biti prvi meč u novom ciklusu UEFA takmičenja, a Italijani su pre dva dana u Finalisimi poraženi od Argentine. I ovaj duel ste mogli da gledate na TV Arena sport.

U nedelju, tačno u podne počeće i odlučujuća bitka na Sardiniji. Voziće se peti ovosezonski reli u okviru WRC-a, odnosno završne etape. U Italiju je kao vodeći u generalnom plasmanu stigao Kale Rovanpera, vozač Tojote. I ovaj prenos vam je dostupan na TV Arena Sport Premium 1.

I za kraj večeri, očekuje nas novi meč fudbalske reprezentacije Srbije u Ligi nacija. Na stadionu "Rajko Mitić" gostovaće Slovenija, a oba tima su sinoć poraženi iako su bili domaćini. Od našeg tima je bolja bila Norveška, a od Slovenaca Švedska. Prenos utakmice u kojoj će naši "Orlovi" juriti prvu pobedu u novom ciklusu možete da gledate od 20.45 na Premium 1, ali i na RTS 1.

U isto vreme, na TV Arena sport 1 možete da gledate skandinavski okršaj, u kojem će Švedska u Solni dočekati Norvežane. Kao što je rečeno, oba tima su već upisala po tri boda.

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (15.00) RG: Švjontek - Gof (Jurosport)

Subota (20.45) LN: Italija - Nemačka (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (12.00) WRC – Reli Sardinija (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) LN: Srbija - Slovenija (TV Arena sport - Premium 1/RTS 1)

Nedelja (20.45) LN:Švedska - Norveška (TV Arena sport 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike