Oglasio se Partizan: Stanojeviću hvala, sledeće sezone još jače ka cilju koji je ove sezone nezasluženo izostao

31.05.2022

14:49

1

Nejasno je kojim povodom se crno-beli obraćaju javnosti

Oglasio se Partizan: Stanojeviću hvala, sledeće sezone još jače ka cilju koji je ove sezone nezasluženo izostao
20220112npPartizan12 - Copyright MN Press

Partizan je završio i treću uzastopnu sezonu bez osvojenog trofeja, a ostao je i bez trenera, pošto je Aleksandar Stanojević odmah posle finala Kupa Srbije objavio da je podneo ostavku.

U jeku nagađanja o tome ko bi mogao na klupu, u igri su i imena iz zemlje, ali i inostranstva, stiglo je saopštenje Partizana sa zahvalnicom Stanojeviću, ali i objavom da je svestan kakvu težinu nosi sledeća sezona.

Ovo je saopštenje crno-belih:

- FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u osminu finala UEFA Lige Konferencija.

Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku.

Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao.

O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Ostaje nejasno koji je povod za saopštenje. Finale kupa se igralo prošlog četvrtka, a zvaničnih pregovora i vesti o novom treneru nije bilo...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike