Partizanovu "zlatnu koku" već su videli u Rusiji, ali bivši zvezdaš odlučuje o njegovoj budućnosti

01.06.2022

09:10

0

Autor: 24sedam

Marko Milovanović jedini može da popuni prazninu u kasi crno-belih ovog leta

Partizanovu "zlatnu koku" već su videli u Rusiji, ali bivši zvezdaš odlučuje o njegovoj budućnosti
0MMM8465 - Copyright MN Press

Srpski fudbalski menadžer Nenad Jestrović prokomentarisao je informacije o interesovanju Zenita za njegovog klijenta, napadača Partizana Marka Milovanovića.

Mladi fudbaler je praćen tokom sezone od brojnih evropskih klubova i trenutno je jedan od najvrednijih igrača crno-belih koji bi transferom mogao da popuni klupsku kasu.

- Zenit je veliki klub, ali mi se trenutno niko odatle nije javio. Marko je jedan od najboljih mladih napadača u Evropi. Imamo ponude iz Italije i Španije. Za njega su se interesovali Zenit i CSKA, njihovi skauti su bili u Beogradu i gledali u Marka, ali sa njihove strane nije bilo ništa konkretno. Mi volimo Rusiju, pa zašto ne bi razmišljali o Zenitu - citira reči Nenada Jestrovića ruski Sport24.

Osamnaestogodišnji Milovanović je prošle sezone odigrao 28 mečeva za Partizan u svim takmičenjima, postigao 3 gola i upisao jednu asistenciju.

Portal Transfermarkt procenjuje igrača na 1,2 miliona evra, ali teško je zamisliti da bi baš za taj iznos dobio dozvolu da napusti Partizan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike