BBC javlja - Mančester junajted je đubre! Gledaoci nisu mogli da veruju svojim očima, ali slika ne laže - usledila su izvinjenja

25.05.2022

12:33

0

Neko bi rekao da nema potrebe za izvinjenjem kad se piše istina...

BBC javlja - Mančester junajted je đubre! Gledaoci nisu mogli da veruju svojim očima, ali slika ne laže - usledila su izvinjenja
mutd rub - Copyright Printscreen/Twitter/scottygb

BBC je morao da se izvini zbog nemara koji je nasmejao celu zemlju, ali i svet fudbala uopšte.

Najbolji i najkraći način da se sažme sav očaj u kome se nalazi Mančester junajted jeste činjenica da su njegovi navijači u nedelju navijali da titulu osvoji Mančester siti. Sve u nadi da neće slaviti Liverpul, da ne bi tako izjednačio njihov rekord od 20 titula.

Naravno, svi znaju u kakvom su očajnom stanju "đavoli", pa tako i radnici na BBC-u. Naime, tokom izveštaja sa Rolan Garosa, u dnu ekrana je išao kajron sa vestima, na kome je u jednom trenutku izašao natpis: "Mančester junajted je đubre".

 

 

Iako su svi pomislili da je u pitanju fotošop, BBC se dan kasnije izvinio.

- Mogli ste nešto ranije da primetite nešto prilično neuobičajeno na kajronu koji ide u donjem delu ekrana i na kome su vesti, a na kome je pisalo nešto o Mančester junajtedu. Nadam se da njegovi navijači nisu uvređeni – rekla je ona, pa objasnila da je to uneo internista koji uči softver.

Naravno, uvek je kriv neki internista ili praktikant, ali mora se primetiti da je čudno da se jedan BBC izvinjava jer piše – istinu.

Šalu na stranu, sitgao je Erik ten Hag, pa se čeka rekonstrukcija, a onda možda i bolji dani za engleskog velikana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike