Levandovski razočarao Bavarce: Zašto taj put, koji nigde ne vodi?

30.05.2022

16:32

0

Autor: 24sedam

Legendarni Oliver Kan kritikuje Poljaka zbog načina na koji želi da se rastane od Bajerna

Levandovski razočarao Bavarce: Zašto taj put, koji nigde ne vodi?
Robert Levandovski - Copyright MN Press

Poljski napadač Robert Levandovski u ponedeljak je potvrdio ono o čemu se već mesecima šuška – da ima veliku želju da ovog leta napusti minhenski Bajern.

Otkrio je sjajni napadač na okupljanju poljske reprezentacije, kada je poručio:

- Moja era u Bajernu je gotova. Ozbiljan su klub i nadam se da neće hteti da me zadrže, jer ne želim više tamo da igram – kazao je, između ostalog Levandovski.

Odjeknule su te reči i te kako u Minhenu. Bavarci, očigledno pomalo i razočarani u fudbalera koji je bio najzaslužniji za sve uspehe nemačkog šampiona godinama unazad, krunisane titulom prvaka Evrope pre dve godine.

- Ne mogu da kažem zbog čega je Robert odabrao ovaj put. Takve izjave nas nikuda ne vode. Mislim da bi trebalo da zna šta ima u Bajernu. Zahvalnost ne ide samo u jednom smeru - rekao je direktor i nekadašnji legendarni golman minhenskog velikana Oliver Kan.

Podsetimo, Levandovski se dugo već povezuje sa prelaskom u Barselonu, a „Marka“ piše da Katalonci i Bajern još nisu postigli dogovor oko visine obeštećenja, s obzirom da Poljak ima još godinu dana ugovora a Bavarcima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike