Šta ako Levandovski ode? Nema problema! Procurio Bajernov spisak pojačanja od koga se vrti u glavi

17.05.2022

14:34

0

Napadaju i druge velikane, izgleda da neće da štede

Šta ako Levandovski ode? Nema problema! Procurio Bajernov spisak pojačanja od koga se vrti u glavi
FotoJet (2) (1) - Copyright Profimedia/Tanjug/AP Photo/Michael Probst

Glavna tema u Bajernu je, naravno, Robert Levandovski. Fenomenalnom golgeteru ističe ugovor na leto, pominje se da nije zadovoljan, a pošto je zapelo u pregovorima, sada je isplivao spisak potencijalnih zamena.

Bavarci su navodno u kontaktu sa agentima Sadija Manea, Saše Kalajdžića, Sebastijana Alea i Usmana Dembelea za ovo leto. Naravno, u slučaju da Levandovski, ali i Serž Gnarbi napuste klub.

Poljak je navodno rekao upravi da nema nameru da produžava ugovor. Piše se i da Gnarbi navodno nema nameru da produžava ugovor, koji mu traje do 2023. godine.

Kako piše Bild, ako dva glavna napadača odu, Bajern je spremio zvučne zamene. Odnosno, voleo bi da dođe neko od pomenutih Manea, Kalajdžića, Alea i Dembelea.

Mane ulazi u poslednju godinu ugovora sa Liverpulom, a njegovi predstavnici su navodno već pregovarali sa funkcionerom Bajerna Bracom Salihamidžićem. Senegalac je doduše nedavno govorio da je i dalje srećan u Liverpulu, gde ulazi u poslednju godinu ugovora.

Ipak, Bajern se nada da će moći da ga privuče pričom o novim izazovima.

Zvezda Barselona Usman Dembele je možda najrealnija meta, jer Katalonci odavno žele da ga se otarase. Zimus nisu uspeli, pa je sada verovatno došlo vreme.

Ale je oživeo karijeru u Holandiji posle razočaravajuće sezone u Vest Hemu. Ipak, Bajern bi mogao da ima konkurenciju u Borusiji Dortmund, koja je upravo prodala Erlinga Halanda.

Ali, kada se sve sabere i oduzme, Kalajdžić je možda idealno pojačanje. Mnogi vide 24-godišnjeg Austrijanca iz Štutgarta kao idealnog naslednika Levandovskog. Ipak, Bavarci imaju ozbilju konkurenciju, jer se navodno i Pari Sen Žermen interesuje za ovog napadača.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike