Levandovski sve dogovorio, čeka se još dozvola Bajerna pa da Katalonija proključa

24.05.2022

15:04

1

Poljak i njegov agent Zahavi dogovirli uslove selidbe u Španiju

Levandovski sve dogovorio, čeka se još dozvola Bajerna pa da Katalonija proključa
AP22071600963382 - Copyright AP photo

Kontroverzni Pini Zahavi i njegov klijent Robert Levandovski odradili su što je do njih i pre zvaničnog početka letnjeg prelaznog roka.

Veliki broj veoma pouzdanih fudbalskih izvora izvestio je danas da je ovaj tandem završio pregovore sa Barselonom i to uspešno.

Levandovski je spreman da potpiše trogodišnji ugovor sa katalonskim gigantom, ali sudbina ovog transfera nalazi se u rukama Olivera Kana i njegovih najbližih saradnika u Bajernu. Nemci su još ranije poručili preko sportskog direktora Hasana Salihamidžića da neće produžiti ugovor sa Poljakom, ali da i ne razmišljaju o opciji njegove prodaje.

To, ukratko, znači da bi Levandovski ostao još godinu dana, do kraja ugovora sa Bavarcima, ali to nikako nije opcija za njega i poznatog izraelskog agenta jer su procenili da će u 35. godini biti manje privlačan potencijalnim poslodavcima.

Postoje, takođe, i vrlo pouzdani izvori koji tvrde da će Levandovski dobiti dozvolu da pređe u Barsu, ako Bajern dovede ovog leta zamenu. Mete su Sadio Mane iz Liverpula i Austrijanac srpskog porekla Saša Kalajdžić.

Levandovski je došao u Bajern 2014. godine iz Borusije Dortmund za obeštećenje od 50.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike