Da li je Terzić na svadbi bratanice ugovorio veliki transfer?! Zvezdin direktor se slikao sa bivšim kapitenom Srbije (FOTO)

30.05.2022

05:14

0

Autor: 24sedam

Za sada je jedino pojačanje Kangva, reprezentetivac Zambije

Da li je Terzić na svadbi bratanice ugovorio veliki transfer?! Zvezdin direktor se slikao sa bivšim kapitenom Srbije (FOTO)
20210919mmTerzic08 - Copyright MN Press

Lazar Marković se oženio u nedelju, a svadbi fudbalera Partizana prisustvovao je i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić. Razlog je što se njegova bratanica udala za igrača najvećeg rivala.

Inače, venčanju u jednom beogradskom restoranu prisustvovao je i veliki broj fudbalera. Među njima su bili i Darko Lazović, Marko Grujić, Stefan Mitrović i Filip Mladenović, pa se funkcioner prvaka Srbije fotografisao sa njima.

Ne zna se šta se pričalo i da li je eventualni prelazak nekog od njih bio tema razgovora, ili je bilo samo fotografisanje za uspomenu.

Privatna arhiva
 

Takođe se slikao i sa Aleksandrom Kolarovim.

Privatna arhiva
 

Bivši kapiten Fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov često se spominje kao potencijalno pojačanje Zvezde. Posle napuštanja Intera, trenutno je bez kluba, pa ostaje da se vidi koja će biti naredna destinacija iskusnog defanzivca.

Podsetimo, crveno-beli su juče potvrdili da su angažovali Kingsa Kangvu, koji je prvo pojačanje u ovom prelaznom roku. Reprezentativac Zambije došao je iz Rusije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike