Selektor Orlića ponosan: Pokušavam da nađem snage da im kažem reči utehe, oni su za mene veliki šampioni!

30.05.2022

04:58

0

Autor: 24sedam

Tužan kraj jedne prelepe priče

Selektor Orlića ponosan: Pokušavam da nađem snage da im kažem reči utehe, oni su za mene veliki šampioni!
Radovan Krivokapić - Copyright MN Press

Teško je reći koja emocija više preovladava u taboru sjajnih srpskih fudbalera do 17 godina posle tragične eliminacije u polufinalu prvenstva Evrope.

Sjajni „orlići“ stali su na penal ruletu protiv Holandije i sigurno će im trebati određeno vreme da prebole izuzetno bolan poraz, ali isto tako nema dileme da mogu da budu i te kako ponosni na sve ono što su prikazali na kontinentalnom šampionatu u Izraelu.

- Došli smo do kraja našeg puta što se tiče ove godine i Evropskog prvenstva. Nažalost zaustavljeni smo na penal ruletu. Momci su dali više od maksimuma, bili su izvanredni, po prikazanoj igri su bili mnogo bolji od Holandije i zaslužili pobedu nakon 90 minuta. Ali to je fudbal, jako je teško pričati odmah nakon utakmice, ali pokušavam da nađem snage da im kažem reči utehe - rekao je selektor Radovan Krivokapić.

Imao je strateg fenomenalne generacije srpskih fudbalera samo reči hvale za sve što su prikazali u ovom ciklusu.

- Poručujem ljudima iz Srbije da pozdrave ove momke, da im čestitaju na svemu što su pokazali, jer su to uradile mnoge selekcije iza nas. Svakog dana smo dobijali čestitke od drugih ekipa, za ponašanje, za igru, na pristupu, na odnosu. Na početku sam im poručio da gde god odu predstavljaju Srbiju u najboljem mogućem svetlu, oni su to i uradili i za mene su veliki šampioni - dodao je Krivokapić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike