Laporta ne prestaje da proziva Argentinca: Španci saznali za reakciju Mesijevog oca, imao je šta da kaže predsedniku Barselone

28.05.2022

08:05

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek Barselone gradio kampanju na ostanku Mesija, pa ga oterao čim je dobio izbore

Laporta ne prestaje da proziva Argentinca: Španci saznali za reakciju Mesijevog oca, imao je šta da kaže predsedniku Barselone
Copyright Profimedia

Španija bruji posle objave u pojedinim medijima da je Leo Mesi žestoko iznerviranzato što predsednik Đoan Laporta ne propušta priliku da ga spomene u svakom svom obraćanju. Mesija nije napustio osećaj povređenosti zbog načina na koji je otišao iz Barse, on i dalje misli da je nasamaren od Laporte.

Prošlo je skoro deset meseci od transfera koji je potresao svetski fudbal.  Lionel Mesi je prvi put u životu napustio Barselonu, iako je nameravao da potpiše dugoročni ugovor.

Sve je izgledalo izvesno dok Laporta iznenada nije obavestio i Mesija i javnost da Barselona neće moći da ga potpiše i da će biti primoran da ode. Mislilo se da sve ide u pravcu smirivanja odnosa dve strane, ali Laporta je onda rekao da će povratak Mesija u kub značliti da je pristao da igra besplatno, što je dirnulo u stare rane.

U Španiji je objavljeno da je Mesiju dosadilo da sluša iste izjave od predsednika, a njegov otac Horhe Mesi je čak nazvao Laportu i zamolio ga da prestane da uzima u usta njegovog sina.

Printscreen/YouTube/Messi Magic™
 

U retkim prilikama kada je Mesi intervjuisan u medijima uvek je iskazivao poštovanje prema Barseloni i Laporti, ali je i rekao da mu se ne sviđaju pojedine izjave prvog čoveka kluba:

- Niko mi nije tražio da igram besplatno, ali mislim da je ono što je predsednik rekao deplasirano. Ove stvari su me zabolele jer nije morao da kaže, nije razmišljao o posledicama - izjavio je Mesi.

U Španiji su pisali da se Mesi, kada je napustio Barselonu, osećao povređenim i prevarenim od Laporte, koji mu je tokom predizborne kampanje, ali i na početku mandata, govorio da želi da produži ugovor s njim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike