Katai nikoga nije iznenadio! Drugi član Zvezdinog ubitačnog tandema ishvalio "Magika" (VIDEO)

27.05.2022

05:38

0

Autor: 24sedam

Mirko Ivanić oduševljen posle osvajanja Kupa Srbije

Katai nikoga nije iznenadio! Drugi član Zvezdinog ubitačnog tandema ishvalio "Magika" (VIDEO)
0MET6093 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je odbranila duplu krunu. Posle burne i napete sezone u Superligi Srbije, ekipa Dejana Stankovića se radovala i u nacionalnom kupu protiv Partizana. Oba gola je dao Aleksandar Katai, ali je iz Zvezdinu "desetki" ove sezone bio odličan i Mirko Ivanić.

Ovaj tandem je na primer u nacionalnom šampionatu dao ukupno 41 gol (Katai 24, Ivanić 17) i bio odmah iza Rikarda Gomeša, po golgeterskom učinku.

- Presrećni smo zbog duple krune. Cela sezona je bila naporna, dugačka. Bili smo na minus pet bodova u odnosu na Partizan. Trebaće nam malo vremena da se ovo slegne i da budemo svesni šta smo učinili. Bilo je teže odbraniti duplu krunu, nego po prvi put osvojiti. Bilo je neizvesno do samog kraja, zato smo ponosniji na sve - rekao je Ivanić, nakon podizanja pehara Kupa, odnosno druge u nizu duple krune.

- Najvažnije da smo pobedili. Drugačije smo se pripremali za ovaj meč. Tek za deset godina, kada ne budemo više tu, bićemo svesni svega što smo učinili za Zvezdu i šta je ona učinila za nas - dodao je Zvezdin vezista, uz pohvale na račun dvostrukog strelca.

- Nije nas Katai iznenadio, ovo je nešto što očekujemo od njega.

MN Press
 

I sam Ivanić je na kraju mogao da se upiše u strelce, imao je dva zicera, ali...

- Žao mi je što nisam postigao gol, ali to nije uticalo na rezultat, ipak bih voleo da sam večeras postigao gol - zaključio je Ivanić.

MN Press
 

Imaće crveno-beli nešto više od 15 dana odmora, a zatim kreću pripreme za novu sezonu i borba na tri fronta. Uz naša takmičenja slede i kvalifikacije za Ligu šampiona

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike