Zvezdino dete blista: Ovo ne može rečima da se opiše, dve godine, dve duple krune - šta više da pričam!

27.05.2022

05:11

0

Autor: 24sedam

Strahinja Eraković presrećan posle slavlja u Kupu

Zvezdino dete blista: Ovo ne može rečima da se opiše, dve godine, dve duple krune - šta više da pričam!
KUP-55 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde potvrdili su dominaciju srpskim fudbalom. Iako verovatno nije bilo malo onih koji su na kraju jesenje polusezone sumnjali u odbranu šampionskog trona, posle minus pet u odnosu na Partizan, izabranici Dejana Stankovića uspeli su da prestignu večitog rivala, kojeg su u četvrtak drugu godinu zaredom ostavili bez trofeja.

Crveno-beli su na stadionu „Rajko Mitić“ u finalu Kupa savladali crno-bele (2:1) majstorijama Aleksandra Kataija, ali velike zasluge u odbrani duple krune svakako idu na adresu i mladog štopera Strahinje Erakovića.

- Za to sam radio, za to sam trenirao, zbog ovakvih trenutaka, ovo ne može da se opiše rečima. Mislim da nisam samo ja odigrao sinoć i cele sezone dobro, nego cela ekipa… Na minus pet smo na zimskim pripremama svi verovali zajedno i uspeli smo u tome. Odbranili smo duplu krunu, dve godine zaredom, dve duple krune, mislim da nemam više šta da pričam – kazao je Eraković za TV „Arena sport“, dodavši:

- Sigurno da je bilo teško, igramo protiv Partizana, zna se šta ta utakmica znači u Srbiji i uvek daš poslednji atom snage i odradiš posao kako treba. Hvala Bogu, sinoć je tako bilo.

Još jednom je crveno-beli Čupa uspeo da potpuno neutrališe najubojitije Partizanovo oružje Rikarda Gomeša.

- On je najbolji strelac lige, odličan igrač… Svaki put ga je veoma teško sačuvati, a mislim da sam se u finalu Kupa dobro snašao – kazao je Strahinja Eraković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike