Klop je ogorčen na navijače Vulverhemptona: Ne razumem, kako mogu…

23.05.2022

17:12

0

Autor: 24sedam

Menadžeru Liverpula se nisu svidele provokacije protivničkih fanova

Klop je ogorčen na navijače Vulverhemptona: Ne razumem, kako mogu…
Tan2022-5-22_183325159_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je ogorčen na navijače Vulverhemptona, koji su u nedelju provocirali pristalice "crvenih" tokom meča poslednjeg kola Premijer lige, prenose britanski mediji.

Ko se dosad nije slagao sa činjenicom da je engleski fudbalski šampionat najjači na svetu, posle jučerašnjeg dana neće imati nijednog aduta u rukavu kako bi odbranio svoj stav. Jer, ono što su navijačima priredili Mančester siti i Aston Vila (3:2), odnosno Liverpul i Vulverhempton (3:1) oduševilo je i one koji nemaju mnogo dodirnih tačaka sa najvažnijom sporednom stvari na svetu.

Ipak, malu senku na spektakularnih 90 i kusur minuta, barem u očima Klopa, bacili su navijači Vulvsa, koji su se na „Enfildu“ radovali golovima „građana“ i na taj način provocirali domaćina.

- Ne razumem kako navijači Vulverhemptona mogu da slave golove Sitija. Ne razumem takav osećaj... Nije potpuno neočekivano, ali opet da slave golove drugog kluba... – kazao je harizmatični nemački strateg i potom se osvrnuo na dešavanja na terenu.

- Više bih voleo da je Siti vodio 5:0 posle 10 minuta nego ovo što se juče dogodilo. Čak se u jednom trenutku pojavila informacija da je Aston Vila izjednačila na 3:3. Izgledalo je da smo na sekundu bili šampioni, ali je informacija bila pogrešna - rekao je Klop.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike