Mozzart te vodi u Dohu: Iskoristi najveće kvote na svetu

19.05.2022

13:42

0

Nigde nećete da nađete veće koeficijente na Aston Vilu i Jang Bojs

Mozzart te vodi u Dohu: Iskoristi najveće kvote na svetu
vizual akcija katar[1518] - Copyright Foto PR

Za samo 50 dinara ste u prilici da otputujete u Katar na Svetsko prvenstvo i odgledate duel Brazil – Srbija.

Novi dan – nova šansa da se ukrcate u Mozzart avion za Dohu. Budi jedan od 122 srećnika i uživo bodri Orlove u duelu sa Nejmarom i kompanijom.

 

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova. Bukmejkeri Mozzarta vam pomažu da danas budete baš vi pobednik. Spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Aston Vilu protiv Barnlija u Premijer ligi i dvojka na Jang Bojs u Lucernu u Superligi Švajcarske.

ASTON VILA – BARNLI (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,25 

Barnli je porazima od Aston Vile na svom terenu (1:3) i Totenhema u Londonu (0:1) opet na mestu koje vodi u Čempionšip. Sreća po ovaj tim je da i Lids gubi, pa bi i s bodom Birmingemu protiv čete Stivena Džerarda preskočio ekipu iz Jorkšira. Barnli ima mnogo bolju gol-razliku od Lidsa, pa bi u poslednjem kolu pobedom na svom terenu protv Njukasla obezbedio opstanak bez obzira na rezultat Lidsa. Aston Vila igra za čast u poslednje dve utakmice, sa željom da poprave skromnu 14. poziciju na kojoj je sada. Tim koji s klupe predvodi Majk Džekson umesto smenjenog Šona Dajša izgubio je samo jednu od poslednjih sedam ligaških utakmica u gostima protiv Aston Vile. Džerard ne može da računa na Ezrija Konsa i Leona Bejlija, dok je pod znakom pitanja golman Emilijano Martinez. Gosti će biti jači nego na prethodnim mečevima. Napadač Džej Rodrigez bi mogao da se vrati u tim, dok su u konkurenciji i Džejms Tarkovski, Ben Mi, Johan Berg Gudmundson, Dejli Stivenson i Erik Piters. Van stroja su definitvno samo Ešli Vestvud i Matej Vidra. 

LUCERN – JANG BOJS (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 2,15 

Jang Bojs je ove sezone predao krunu Cirihu. Tim iz Berna je imao očajnu sezonu. Dva kola pre kraja nije obezbedio ni Evropu, ali bi to mogao da učini u slučaju pobede u Lucernu. Domaćin je na mestu koje vodi u baraž za opstanak, pa će sigurno da “grize” protiv već sada bivšeg šampiona Švajcarske. Sion na osmom mestu beži samo bod Lucernu. Domaćin je u sjajnoj formi, vezao je tri trijumfa. Ovi timovi su odigrali tri meča u ovom šampionatu. Dva puta je bilo nerešeno u Bernu, dok je letos Jang Bojs slavio u Lucernu sa 4:3. Na šest od sedam poslednjih mečeva ovih timova dolazila je kombinacija GG3+. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu. 

 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike