Sergej ne ostaje u Italiji! Trener Lacija uzburkao strasti, Srbin umiruje navijače (VIDEO)

17.05.2022

08:37

0

Autor: 24sedam

Glavna tema u rimskom klubu je sudbina našeg reprezentativca

Sergej ne ostaje u Italiji! Trener Lacija uzburkao strasti, Srbin umiruje navijače (VIDEO)
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Gubi Lacio od Juventusa u Torinu, počinje da mu visi i mesto u Evropi naredne godine. Igra se 96. minut i na scenu stupa srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Budno prati akciju pa odbitak golmana iz teške pozicije smešta u mrežu. Osvojen je ogroman bod, semafor na kraju utakmice pokazuje 2:2, a svi navijači Lacija još jednom shvataju ko im je najvažniji igrač.

 

 

Baš zbog toga priča oko odlaska srpskog asa je već dugo glavna priča u klubu iz Rima.

Dok predsednik Klaudio Lotito tvrdi da je odbio stotine miliona evra i da Sergej ostaje u Rimu, trener Mauricio Sari, otkriva i koja bi mogla biti sledeća destinacija našeg asa. Odnosno, koja to sigurno neće biti, osim pod jednim uslovom.

Iako je i Sari pričao veoma slično kao Lotito, jedan deo njegovog izlaganja zabrinuo je navijače, a radi se upravo o nastavku karijere našeg asa i to van Italije.

- Iz razgovora sa predsednikom kluba sam stekao utisak da, ako Milinković Savić ode, a to se neće tako lako desiti, on sigurno neće ostati u Italiji - rekao je Sari.

Profimedia
 

Ovo je protumačeno kao najava mogućnosti da Sergej napusti rimski klub, ali je naš as veoma brzo umirio navijače. Iako nije direktno izjavio da ostaje u Laciju, to se iz njegovih reči moglo shvatiti.

- Pod vođstvom Sarija sam napredova, postigao sam 11 golova i 11 puta asistirao. Mogu da kažem da je ovo najbolja sezona u mojoj karijeri. Potrebno nam je nekoliko pojačanja za sledeću  sezonu kako bismo napali mesto u Ligi šampiona - poručio je Sergej Milinković Savić.

Sigurno je, dakle, da srpski reprezentativac neće igrati ni za jedan drugi italijanski klub osim Lacija, ali će biti zanimljivo videti kako će predsednik Lotito reagovati kada, kako se spekuliše, stignu neke basnoslovne ponude od Reala, Mančester sitija ili PSŽ. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike