Atraktivna Rumunka mašta o WNBA: Ćerka je poznatih roditelja, a pratioce na mrežama često obraduje provokativnim fotkama (FOTO)

15.05.2022

14:25

0

Majka joj je fudbalski funkcioner, otac bivši košarkaš

Atraktivna Rumunka mašta o WNBA: Ćerka je poznatih roditelja, a pratioce na mrežama često obraduje provokativnim fotkama (FOTO)
sara - Copyright Instagram/sarahh

Sara Dumitresku je najavila povratak na teren. Ćerka nekadašnjeg rumunskog košarkaša Tiberijua Dumitreskua i vrlo popularne majke, fudbalske funkcionerke i manekenke Anamarije Prodan, dugo je imala problema sa povredom, ali je sada spremna za povratak.

 

 

Ona igra u SAD, za koledž tim Kal Poli Mustangs, koji predstavlja Politehnički univerzitet Kalifornije u konferenciji Big vest.

 

 

Sara je imala problema sa povredama, ali i sa disciplinom, jer je volela da izlazi, a ne da trenira. Ipak, na kraju je shvatila da ne želi samo da bude ćerka poznatih roditelja, tako da je ozbiljnije pristupila treninzima.

 

 

Sada je čeka okupljanje reprezentacije krajem maja, a onda će se dobro spremiti za početak sezone u SAD, u novembru.

 

 

Vreme provodi u rodnoj zemlji:

- Sviđa mi se kad dođem na odmor u Rumuniju, jer sam sa prijateljima i porodicom. Svaki put kad dođem u Bukurešt, meni je to kao odmor, ali bih volela da bude više od toga, da se vratim ovde.

 

 

Sara planira da se posle NCAA oproba u WNBA. Osim toga, ona voli Instagram, gde je prati skoro 150.000 ljudi.

Njena majka je vrlo popularna i prava zvezda, a prema njenim fotkama, teško bi iko pogodio da ima 49 godina. Ovo su majka i ćerka:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike