Mihi baš ne ide posle izlaska iz bolnice! Posle "četvorke" od Venecije, usledila i "trojka" od Sasuola!

15.05.2022

12:36

0

Autor: 24sedam

Filip Đuričić je pobedu svog tima odgledao sa klupe

Mihi baš ne ide posle izlaska iz bolnice! Posle "četvorke" od Venecije, usledila i "trojka" od Sasuola!
Tan2022-5-15_135015853_0 - Copyright Tanjug/Michele Nucci/LaPresse via AP

Fudbaleri Bolonje su ubedljivo poraženi na svom stadionu od Sasuola, u utakmici 37. kola Serije A. Ekipa Siniša Mihajlovića je primila čak tri gola, a dala samo jedan. Sada, posle 1:3 na "Renatu Dal Ari" je Sasuolo na 11. mestu sa 50 bodova, dok je Bolonja na 13. poziciji sa 43.

U poslednjem kolu ove sezone, Bolonja će igrati sa Đenovom u gostima, dok će Sasuolo biti domaćin Milanu koji ima velike šanse da osvoji titulu.

Uoči početka meča, Mihajloviću je uručena i nagrada za najboljeg trenera meseca, što su navijači pozdravili skandiranjem.

Gosti, za koje nije igrao Filip Đuričić su poveli u 35. minutu, preko Đanluke Skamake, posle asistencije Domenika Berardija.

Zatim je u 60. minutu gostima poništen pogodak, jer je Vlad Kirikeš igrao rukom. Tada je VAR pomogao domaćinu da ima samo jedan gol zaostataka. Ali nisu mogli da spreče poraz, pošto je Berardi sa nekoliko metara "makazicama" u 75. minutu povećao na 2:0, da bi se samo pet minuta kasnije Skamaka dao još jedan gol.

I kada je izgledalo da će ostati 3:0, domaćin je postigao počasni pogodak.

Ruan Tresoldi je prilikom uklizavanja u svom kaznenom igrao rukom pa je sudija Davide Gersini posle VAR intervencije pokazao na belu tačku. Siguran izvođač je bio Rikardo Orsolini. Loptu je poslao pod prečku, za konačan rezultat i pobedu posle četiri meča bez trijumfa.

Bolonji je ovo bio drugi vezani poraz. U prošlom kolu, Venecija je kao domaćin slavila sa 4:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike