Piksi smiruje navijače Juventusa: Vlahović daje gol u finalu protiv Intera, ali fali vam Mihajlović!

10.05.2022

09:53

0

Autor: 24sedam

Selektor "orlova" objasnio Italijanima kako funkcionišu špicevi

Piksi smiruje navijače Juventusa: Vlahović daje gol u finalu protiv Intera, ali fali vam Mihajlović!
Screenshot 2021-11-15 at 08.39.17 - Copyright Printscreen/YouTube/FSS

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u intervjuu za italijanski Tutosport rekao je da ga ne brine trenutna golgeterska pauza Dušana Vlahovića i da će mu prvom prilikom ispričati doživljaje o čuvenom Žan-Pjeru Papenu, koji je takođe kao igrač teško podnosio dugi niz odigranih mečeva bez gola:

- Nisam zabrinuti i nema razloga da se bilo ko nervira zbog Dušana. Gledam sam ga svim utakmicama i mogu reći da Vlahović igra veoma dobro, jedino što nije moguće dati gol baš u svakom meču - rekao je Piksi i nastavio:

- Najvažnije je da on ostane miran i da ne misli o tome što ne daje golove, jer će sigurno doći. Veliki napadači žive za golove. Igrao sam u Marseju sa Papenom, osvajačem Zlatne lopte i svaki put kad bi se utakmica završila, nema veze kakav je bio rezultat, bio bi nervozan ako ne bi dao gol. Planiram da Dušanu ispričam iskustva sa Papenom čim ga budem video.

Piksi veruje da će Vlahović proraditi baš u finalu Kupa protiv Intera.

Naravno, gledaću finale. Verujte mi, Vlahović će dati gol Interu!

Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
 

Dolazak Sergeja Milinković Savića u Juventus obradovao bi selektora "orlova"

- Voleo bih da ga vidim u Juventusu, jer i Vlahović je već tu pa bi i meni bi bilo lakše. Na jednoj utakmici bih gledao dvojicu, ali šalu na stranu. Sergej je odličan izbor za Juve, jer ekipi nedostaje vezista kao on. Navijam da pređe u Juve, ali se ne pitam. To moraju da reše Anjeli i Lotito.

Mlađi Sergejov brat, Vanja brani boje Torina zajedno sa Sašom Lukićem.

- Nisam promenio mišljenje o Vanji, jer on jeste i ostaće golman reprezentacije. Da li bi treba da promeni klub? Možda je bolje da ponovo bude starter u Torinu, gde imamo već jednog našeg fudbalera koji igra odlično. Saša Lukić je sazreo i postao je kompletan kao igrač veznog reda. Ne bi me iznenadilo da neki veliki klub pokuša da ga angažuje ovog leta, na fudbalskoj pijaci sve je moguće.

Profimedia
 

Kao majstor slobodnih udaraca Piksi je morao da objasni zašto Juventus nije dve godine video gol iz slobodnog udarca od nekog svog fudbalera.

- Juve ne postiže golove iz slobodnjaka jer nema Sinišu Mihajlovića, on je bio broj jedan… Mnogo volim Sinišu i uvek sam uz njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike