Pobednička šetnja srpskog lava! Prve Mihine slike po izlasku sa klinike (FOTO)

03.05.2022

10:02

0

Autor: 24sedam

Siniša Mihajlović izašao po dozu adrenalina za dalju borbu sa opakom bolešću

Pobednička šetnja srpskog lava! Prve Mihine slike po izlasku sa klinike (FOTO)
Arijana i Siniša Mihajlović - Copyright Instagram printscreen

Srpski trener Siniša Mihajlović izašao je iz klinike Santa Orsola u Bolonji u kojoj je prema prvim izveštajima završio uspešno novu rundu u borbi sa opakom leukemijom.

Mihajlović je po izlasku iz bolnice danas po prvi put izašao u šetnju zajedno sa suprugom Arijanom i njihovom unukom od mlađe ćerke Virždinije i taj momenat veliki za celu porodicu obeležen je fotografijom.

Primetno je da se Mihajlović prethodnih nedelje podvgrao novom ciklusu lečenja hemioterapijama i da je usled upotrebe citostatika izgubio kosu. Ono je što je u svemu najvažnije da su iz klinike poručili da se Mihajlović pušta kući u dobrom stanju, a mediji pišu da se ovim lečenje neće završiti i da sve ide u pravcu izlečenja. Snagu za to dobija u porodici, ali i od javnosti u Italiji koja nije prestala da mu upućuje poruke podrške preko društvenih mreža i medija.

 

 

Za Mihajlovića je takođe veopma važno i to da ekipa igra kao preporođena i da njegova veza sa igračima nikad nije bila prekinuta. On i dalje iz svoje sobe vodi treninge, drži "onlajn" sastanke i zajedno sa svojim pomoćnicima Miroslavom Tanjgom i Emiliom de Leom pravi strategiju za utakmice.

Od objave tužne vesti da će ponovo morati da se bori sa recidivima leukemije Mihajlovićeva ekipa je odigrala sedam mečeva na kojima je tri puta pobedila i četiri puta igrala nerešeno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike