Šampionski pehar je u rukama Milana, treba samo da ga ne ispuste! Veliki trijumf crveno-crnih u Veroni

08.05.2022

21:07

0

Autor: 24sedam

Milano je grad iz kojeg dolazi sledeći prvak Italije, ali su šanse Intera samo teoretske

Šampionski pehar je u rukama Milana, treba samo da ga ne ispuste! Veliki trijumf crveno-crnih u Veroni
Tan2022-5-8_213355391_0 - Copyright Tanjug/Paola Garbuio/LaPresse via AP

Do kraja Serije A su još dva kola, a fudbaleri Milana su pobedom u Veroni od 3:1 i doslovce stavili ruke na šampionski pehar.

Gubili su Milanezi sa 1:0 posle sjajne asistencije Darka Lazovića i gola Davidea Faraonija, ali su onda na scenu stupili Leao i Tonali. Razmenili su asistencije i golove u 45. i 49. minutu za preokret.

Imaju crveno-crni dva boda više od gradskog rivala Intera i sve što treba da urade je da u poslednja dva kola osvoje četiri boda. Alesandro Florenci je u 86. minutu postavio konačnih 3:1 za lidera na tabeli.

 

 

Milanezi 15. maja čekaju Atalantu na svom stadionu, a Inter istog dana gostuje Kaljariju u 37. kolu Serije A. Grad Intera i Milana proključaće 22. maja negde oko 20 časova, pošto dva sata ranije utakmice poslednjeg kola počinju ljuti gradski rivali.

Inter čeka Sampdoriju i ne sumnjamo da će na stadionu svi na svojim telefonima pratiti dešavanja sa utakmice Sasuolo - Milan.

Rasplet je blizu, Milan je mnogo bliže tituli, ali viđali smo da fudbal režira neke zaista neverovatne drame. Jednoj takvoj nadaju se interovci...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike