Ja fudbal više ne razumem, Real nema pravo da igra u finalu! Legenda Mančester junajteda ne veruje svojim očima

05.05.2022

17:16

0

Autor: 24sedam

Čuveni Peter Šmajhel smatra da je tim iz Madrida bio lošiji u obe utakmice sa Mančester sitijem

Ja fudbal više ne razumem, Real nema pravo da igra u finalu! Legenda Mančester junajteda ne veruje svojim očima
profimedia-0499521027 - Copyright Profimedia

Kraj je kad sudija poslednji put dune u pištaljku ili kad Real iz Madrida dođe do željenog rezultata.

Godinama gledamo sličnu priču kada je u pitanju "kraljevski klub", a gledali smo je i u sredu uveče kada je Real eliminisao Mančester siti i plasirao se u finale Lige šampiona.

Nije se takav rasplet svideo mnogim ljubiteljima fudbala, posebno ako se zna da je ekipa iz Madrida za 90 minuta revanša pred svojim navijačima ukupno dva puta šutnula u okvir gola tima iz Engleske.

Među nezadovoljnima je i legendarni Danac, ikona Mančester junajteda, golman Peter Šmajhel, koji je bez uvijanja pričao o onome što je video na terenu.

- Real nema pravo da igra finale, očigledno jeu dve utakmice bio lošiji tim. Prva prilika u 90. minutu i gol, druga prilika i drugi gol... A treći je stigao iz treće prilike u kojoj su šutnuli u okvir gola. Mančester siti je imao potpunu kontrolu - ocenio je Šmajhel pa iskreno priznao:

- Ja o fudbalu više ništa ne razumem. Mislio sam da će Real igrati finale zbog situacije u Engleskoj, ali bili su tako loši. Samo su na gostovanju Čelsiju odigrali dobro. Nikada ne sumnjajte u igrače ovog tima. Oni su već prošli korz ovakve scenarije, već su videli ono što im se dogodilo. Ni u jednom trenutku ih nismo videli kako paniče. Momci veruju jedan drugom, veruju svom treneru i publici.

Peter Šmajhel bio je akter jednog od najlegendarnijih preokreta u istoriji Lige šampiona, kada je 1999. godine njegov Junajted okrenuo vođstvo Bajerna i golovima Šeringema (90+1) i Solskjera (90+3) stigao do trofeja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike