Ako vam je danas loš dan pomislite samo na navijače Reala koji su izašli pre kraja utakmice! Smeje im se ceo svet (VIDEO)

05.05.2022

13:55

0

Autor: 24sedam

Ismevanje fanova "kraljeva" glavna je stvar na društvenim mrežama, oni su veći gubitnici i od Mančester sitija

Ako vam je danas loš dan pomislite samo na navijače Reala koji su izašli pre kraja utakmice! Smeje im se ceo svet (VIDEO)
Tan2022-5-4_231928751_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Ako ste ljubitelj fudbala i uz to zagriženi navijač nekog kluba koji posećuje utakmice, sigurno ste bili u sličnoj situaciji. Ili bar u iskušenju.

Na semaforu je 0:1, vašem timu nepohodna su dva gola kako bi stigao do produžetaka, a igra se poslednjih deset minuta susreta. Fudbaleri koje volite više od svega nisu šutnuli nijednom na gol rivala i jasno vam je da od uspeha nema ništa.

Zato donosite "razumnu" odluku i napuštate stadion kako biste bar izbegli gužvu u prevozu nakon utakmice.

I dok tako pokisli izlazite na ulicu i gazite po betonu mrzeći ceo svet, čujete erupciju oduševljenja. Da li je moguće da su vaši izjednačili?

 

 

Dok vam još kroz glavu struji zbunjenost i dok psujete sami sebe što ste izašli, beton po kom hodate se ponovo zatrese. Urlici sa stadiona govore vam da je 2:1 za tim koji volite više od svega.

Ne verujući sami sebi vadite telefon i tražite na nekom od sajtova koji utakmice prate uživo šta se dešava. Lepo piše 2:1! U naletu adrenalina zatrčavate se nazad ka stadionu, kako biste u produžecima bili uz svoje.

Ali... Natrag na stadion se ne može! Nije dozvoljeno! Pravila Evropske fudbalske federacija (UEFA) to ne dozvoljavaju. Ostajete ispred i buljite u telefon, pronašli ste i video prenos utakmice, ali on secka i dodatno vas nervira, osluškujute reakcije onih koji su i dalje na tribinama.

 

 

Eto baš to preživelo je stotinak navijača madridskog Reala u sredu uveče.

Zbog toga su danas glavna tema i predmet podsmeha na društvenim mrežama širom sveta. Video zapisi ljudi koji sede ispred stadiona ili trče kako bi se vratili na tribine preplavili su internet.

Sve uz više nego prigodan komentar: "Ako vam je danas loš dan pomislite samo na navijače Reala koji su izašli pre kraja utakmice".

Real je pobedio Mančester siti u nestvarnom revanšu polufinala Lige šampiona. Real je pobednik! A stotinak navijača Reala proglašeno je za najveće gubitnike.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike