Srpski šou u Torinu: Majstorija Sergeja iz slobodnog udarca, gol Lukića i pobeda Lacija u 98. minutu (Video)

01.11.2020

16:08 >> 16:21

0

Srpski fudbaleri deo spektakularnog meča

Srpski šou u Torinu: Majstorija Sergeja iz slobodnog udarca, gol Lukića i pobeda Lacija u 98. minutu (Video)
Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Uzbudljiv meč viđen je u Torinu. Puno preokreta, velike borbe, sjajnih golova.

Na kraju, pobeda Lacija u neverovatnoj završnici – 3:4 (2:1).

Pročitajte još: Lacio, bez SMS, preživeo Mihinu Bolonju

Gosti su poveli u 15. minutu preko Preire posle užasne reakcije odbrane. Međutim, Torino je u razmaku od pet minuta preokrenuo. Bremer je u 19. posle dobro izvedenog kornera glavom smestio loptu u mrežu, da bi Pereira neoprezno reagovao u kaznenom prostoru, srušio Belotija, a najbolji strelac domaćina uz dosta sreće pogađa sa penala.

Samo što se nastavilo drugo poluvreme Lacio je imao slobodan udarac sa oko 20 metara. Sergej Milinković-Savić je namestio loptu, šutirao snažno i precizno pored život zida i doneo izjednačenje svom timu (2:2).

Pročitajte još: Sjajan povratak Lige šampiona: Sergej opet bolji od Holanda, Junajted šokirao Pariz, “petarda” Barselone

Kako se meč bližio kraju izgledalo je da neće biti više pogodaka. Tako nije mislio Saša Lukić. Napao je Hoedta, oduzeo mu loptu, obišao Rejnu i pogodio za novu prednost svog tima (3:2).

A, onda, novi spektakl! Lopta u kaznenom prostoru pogađa u ruku Lijanka Vojnovića, defanzivca koji je igrao i za selekciju Srbije do 19 godina, a arbitar Danijele Čifi posle gledanja snimka pokazuje da je penal. Beloti to pretvara u novo izjednačenje. Ali, ni to nije bio kraj. U osmom minutu nadoknade Kaisedo koristi gužvu u petercu i sporu i lošu reakciju protivnika da donese Laciju sva tri boda!

Lacio se tako popeo na sedmo mesto sa 10 poena, dok je Torino u zoni ispadanja sa samo jednim bodom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike