Piksi putovao u Španiju da vidi "orlove" na delu i video nulu!

02.05.2022

21:28

0

Autor: 24sedam

Stojković je gledao duel Hetafea i Betisa

Piksi putovao u Španiju da vidi "orlove" na delu i video nulu!
20220324mmStojko07 - Copyright MN Press

Hetafe i Betis su odigrali utakmicu 34. kola Primere, ali golova nije bilo. Na terenu, u redovima domaćina bili su Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović, a u loži je bio i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Legendarni fudbaler, sada selektor bio je u društvu jednog od najbližih saradnika Gorana Đorovića, ali kao što je rečeno golove nisu videli. Inače, Mitrović je sve vreme bio na terenu, a dobio je i žuti karton u 31. minutu.

Maksimović je zamenjen u 88. minutu.

Ovih dana, Stojković i njegovi saradnici su putovali širom Evrope kako bi se uverili u formu reprezentativaca. Interesovanje je potpuno očekivano, s obzirom da "orlove" očekuju mečevi u Ligi nacija i mečevi sa Norveškom i Slovenijom u Beogradu, odnosno dueli sa Švedskom i Slovenijom u gostima.

Selektorovi saradnici su protekle nedelje pratili mečeve srpskih igrača širom Evrope, a glavni fokus je bio na Amsterdam i Dortmund.

Direktor "A" reprezentacije Stevan Dika Stojanović i tim menadžer "A" selekcije Nemanja Filipović bili su u Holandiji i pratili meč Dušana Tadića, dok je pomoćnik selektora Bratislav Živković gledao meč Borusije iz Dortmunda i Bohuma.

U gostujućem sastavu igrali su Erhan Mašović i Miloš Pantović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike