Moćne reči Mitrovića! Koliko bi Srbin tek golova dao da je razmišljao o rekordu?! Mitrogol posle meča pokazao kakva je ljudina! (VIDEO)

02.05.2022

19:21

0

Autor: 24sedam

Ekipa iz Londona je deklasirala Luton u pretposlednjem kolu

Moćne reči Mitrovića! Koliko bi Srbin tek golova dao da je razmišljao o rekordu?! Mitrogol posle meča pokazao kakva je ljudina! (VIDEO)
profimedia-0688088827 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Fulama su se od svojih navijača oprostili na najbolji mogući način, ako se računaju utakmice kod kuće. Aleksandar Mitrović i ekipa su deklasirali sa čak 7:0 Luton i sada im ostaje još gostovanje Šefild junajtedu u poslednjem kolu Čempionšipa.

I od naredne sezone ponovo će biti u Premijer ligi.

Inače, meč je obeležio srpski napadač koji je oborio rekord po broju golova u jednoj sezoni u Čempionšipu. Sada ih ima 43.

- Nisam razmišljao o rekordu, ali su svu počeli da pričaju o tome, pa sam poželeo da ga oborim. Eto i desilo se, posebno je.

Velika pobeda i sezonu smo okončali kako smo želeli, velikom pobedom, pred našim navijačima. Sve je bilo savršeno - kazao je "Mitrogol" koji je nagradu za igrača meča predao saigraču Fabiju Karvalju koji je bio i strelac i asistent.

- Želim da ovu nagradu predam Fabiju, jer on to i zaslužuje. A i ne znamo još koliko dugo ćemo igrati zajedno - dodao je Mitrović.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike