Mitrovićev najčudniji gol u karijeri? Srbin se raduje i kada lopta ne zatrese mrežu – a sad po apsolutni rekord! (VIDEO)

23.04.2022

15:48

0

Autor: 24sedam

Napadač Fulama stigao do 41. pogotka

Mitrovićev najčudniji gol u karijeri? Srbin se raduje i kada lopta ne zatrese mrežu – a sad po apsolutni rekord! (VIDEO)
Screenshot 2022-04-23 at 17.39.54 - Copyright Printscreen/streamja

Nema kraja seriji Aleksandra Mitrovića. Sjajni srpski napadač nastavio je teror protivničkih odbrana u Čempionšipu, postigavši 41. gol na 43. utakmici drugorangiranog takmičenja na Ostrvu.

Mitrovo umeće ovoga puta je na svojoj koži osetila defanziva Bornmuta, čija se mreža nije ni zatresla, ali su morali da krenu sa centra u 56. minutu.

Reprezentativac „orlova“ bez dileme je postigao jedan od najčudnijih golova u karijeri, koji verovatno ne bi ni bio priznat da Srbinu i Fulamu u pomoć nije priskočila moderna tehnologija, pošto je sat na ruci glavnog arbitra pokazao je lopta celim obimom prešla gol liniju, posle Mitrovog šuta glavom.

 

 

Nekadašnji fudbaler Partizana sada je nadomak istorijskog podviga i samo mu još jedan gol nedostaje da izjednači apsolutni rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni Čempionšipa, koji drži Gaj Vitingem.

A do kraja sezone ostalo je još tri utakmice…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike