Ludnica u Valensiji: Crveni kartoni, preokreti, gol sa penala u 100. minutu...

01.11.2020

22:28 >> 22:34

0

Autor: N. St.

Neverovatna utakmica na Mestalji

Ludnica u Valensiji: Crveni kartoni, preokreti, gol sa penala u 100. minutu...
Copyright Profimedia

Teško je opisati šta se sve dešavalo u poslednjem meču dana Primere. Na kultnom stadionu „Mestalja“ je viđeno sve i svašta…

Na kraju, remi Valensije i Hetafea – 2:2 (1:0).

Da krenemo od početka. U 22. minutu je mladi engleski vezista Junus Musa (17) sam završio kontru i doneo prednost domaćinu koji je sa „minimalcem“ otišao na pauzu.

Pročitajte još: Barselona mora hitno da sredi finansije inače im preti strašan scenario

Samo što su se vratili na teren Tjeri Koreja dobija prvi žuti, a u 56. pravi novu glupost i dobija i drugi i tako ostavlja saigrače na cedilu. Treneri tada prave izmene, a na terenu nisu ostala obojica Srba. Nemanja Maksimović je ustupio mesto Anhelu, dok je Uroš Račić ušao umesto Lija Kangina. U 87. Hetafe koristi brojčanu prednost i dolazi do izjednačenja preko Kuča, koji je iskoristio veliku grešku golmana Domeneka.

Bio je to samo znak za početak još većih uzbuđenja. U 95. minutu Dijabi pogađa stativu, Anhel prati akciju i vraća loptu u mrežu za vođstvo gostiju. Tada kreće novi haos…

Pročitajte još: Svaki kraj je novi početak: Šta čeka Barsu posle Bartomeua?

Iskusni defanzivac Damian Suarez rvačkim zahvatom zaustavlja urugvajskog napadača Gomeza, sudija Vaskez pokazuje na „belu tačku“, a vezista Karlos Soler trese mrežu i postavlja konačan rezultat u 100. minutu utakmice!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike