U Partizanu nema igrača za Zvezdu! Posle ovih, ali i nekih drugih reči, Terzić će Grobarima postati još omraženiji

01.05.2022

19:41

0

Autor: 24sedam

Generalni direktor crveno-belih govorio o najvećem rivalu, kao i navijačima

U Partizanu nema igrača za Zvezdu! Posle ovih, ali i nekih drugih reči, Terzić će Grobarima postati još omraženiji
20181217npVucelic17 - Copyright MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić ne bi doveo nijednog igrača Partizana. Funkcioner crveno-belih je gostovao na TV Kurir i dobio pitanje da li bi, da može doveo nekog od igrača najvećeg rivala. I ko bi to bio.

- Uz sve poštovanje prema Partizanu, ne vidim ko bi iz ove generacije Partizana bio pojačanje Crvenoj zvezdi - bio je Terzićev odgovor, a onda dobio sledeće pitanje, da li prati Partizan i da li navija za njega kada igra u inostranstvu.  

- Pratim baš svaku njihovu utakmicu. Kada Partizan igra sa drugim inostranim klubom, iskreno ne navijam. Potpuno sam ravnodušan. Gledam njihove utakmice samo u domaćem prvenstvu, gledam da li će izgubiti - dodao je Terzić.

Bio je upitan i o uhapšenim navijačima Partizana.

- Ti ljudi su zloupotrebili tribinu. Ne volim da pričam o navijačima Partizana u negativnom kontekstu - kazao je Terzić i priznao da mu prija što ga navijači Partizana ne vole.

- Meni je to jedan ozbiljan kompliment. To znači da dobro radim svoj posao.

Takođe je komentarisao i nadimak.

- Prija mi kada me zovu Terza Mađija. Kada sam ja došao iz Zvezde su svi bežali. Bilo je priče i da klub ode u treću ligu. Tada sam jasno rekao da nisam (čuveni mađioničar Dejvid) Koperfild, da nemam čarobni štapić da brzo popravim stvari, ali kada smo ušli u Ligu šampiona, onda su rekli da je Terza ipak Mađija. Crvena zvezda je na odličnom putu i nema zime za nju na duge staze - kazao je između ostalog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike