Stanković ponosan, i jasan: Naš cilj je poznat, želimo novu titulu na Marakani!

01.05.2022

17:18

0

Trener Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo nakon važne pobede nad Vojvodinom

Stanković ponosan, i jasan: Naš cilj je poznat, želimo novu titulu na Marakani!
stanković - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu nad Vojvodinom sa 3:0 u 34. kolu Superlige Srbije, a zadovoljstvo nije krio ni trener crveno-belih Dejan Stanković.

- Kada se utakmica otvori na ovakav način koji smo uvežbavali na treninzima, da u drugom minutu dobro izvedeš prekid, napraviš sjajan blok i postigneš lep gol, onda se dosta lakše kontroliše meč. Ne mogu da kažem da je bilo lako, ali lakše svakako. Bilo je neiznuđenih grešaka, kao i protiv Čukaričkog, ali igramo sreda-nedelja i mnogo je pritiska. Sve se to oseća, vidim i po mojim igračima, kojima ovom prilikom čestitam iz sveg srca. Fenomenalni su i ponosan sam na njih. Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila ponovo kao da smo kod kuće igrali. Od sveg srca ih pozivam da dođu i na sledeću utakmicu protiv Radničkog koja je jednako važna i gde nam trebaju nova tri boda da se približimo cilju - počeo je Stanković.

Strateg crveno-belih ističe da će igrači ove nedelje imati malo više vremena i tako se što bolje spreme za sam završetak sezone. 

- Imamo "dugačku" nedelju pred nama, tako da ćemo moći da odmorimo i da pripremimo utakmicu protiv Radničkog dobro, jer na Marakani smo igrali protiv njih 1:0 i 0:0. Dobro se brane, nismo uspeli da budemo dovoljno efikasni protiv njih na domaćem terenu, jer su izuzetno čvrst protivnik. U Nišu smo odigrali fenomenalnu utakmicu, ali kad prođe vreme menja se i forma i mnogo toga, ali naš cilj ostaje isti - titula - podvukao je Stanković.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike