Jedan je Ivanić Mirko! Zvezda odigrala 50 utakmica u sezoni, vezista svaki put bio na terenu (VIDEO)

28.04.2022

16:59

0

Autor: 24sedam

Fenomenalna statistika crveno-belog asa, momka koji mnogo znači klubu iz Ljutice Bogdana

Jedan je Ivanić Mirko! Zvezda odigrala 50 utakmica u sezoni, vezista svaki put bio na terenu (VIDEO)
20211125ivZvezdaLudogorec54 - Copyright MN Press

Svakom navijaču Crvene zvezde, baš kao i svakom ko voli i prati srpski fudbal, jasno je da postoji nekoliko imena koja se ističu u Supreligi.

Jedan od tih posebnih, a možda i prvi na listi je vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić. Brojke koje govore o njegovom učinku u ovoj sezoni su zaista fantastične.

Krenimo redom. Crvena zvezda je ove sezone odigrala tačno 50 utakmica do sada, a jedini fudbaler crveno-belih koji se svaki put našao na terenu je upravo Ivanić.

Dakle, 50 puta je obukao crveno-beli dres, a čak 49 puta je bio u startnih 11 po izboru trenera Dejana Stankovića. Na 27 od tih 50 mečeva igrao je svih 90 minuta!

Tekuću sezonu obeležio je i sa 21 pogotkom, što je više nego što je ikada ranije postigao, a pamtiće i duel sa TSC na kom je zabeležio prvi het-trik u karijeri.

U avgustu ove godine dobio je na ime jubileja crveno-beli dres sa brojem 100 zbog toliko odigranih utakmica, a već sada ga dele samo tri od novog dresa sa brojem 150.

A do kraja bi mogao da odigra još pet utakmica, a realno je i šest jer se očekuje da Crvena zvezda izbori i plasman u finale Kupa Srbije.

Nećemo se začuditi ako navijači crveno-belih u narednom periodu sve češće i češće budu pevali poznatu pesmu sa tribina: "Jedan je Ivanić Mirko!".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike