Zvezda se oporavila, a tek što je Ivanić blistao: Ova sezona kao nijedna druga, a sad na titulu!

20.04.2022

16:25

0

Autor: 24sedam

Trijumf je potvrdio El Fardu Ben u 71. minutu

Zvezda se oporavila, a tek što je Ivanić blistao: Ova sezona kao nijedna druga, a sad na titulu!
20220420dtTscZvezda27 - Copyright MN Press

Sve je počelo u 16. minutu. Tada je Mirko Ivanić dao prvi gol TSC-u, i na taj način najavio ubedljiv trijumf, od 4:0. Kasnije je dao golove u 64. i 67. minutu, a sve je potvrdio u 71. El Fardu Ben.

- Presrećan sam zbog pobede, znali smo da će biti teška utakmica, još posle derbija (sa Partizanom - 0:0), nismo se dovoljno oporavili, ali smo radili na tome kako bi bili što bliži cilju. Srećan sam i zbog het-trika i zbog toga što mi je ovo najefikasnija sezona u karijeri - kazao je Ivanić koji je opet maestralno sarađivao sa Aleksandrom Kataijem.

- Ne bih isticao nas dvojicu, iako fantastično sarađujemo već dve godine. Uživanje je biti s njim na terenu, dobro se razumemo i verujem da ćemo još dugo igrati zajedno. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, ne bih izdvajao nikoga, jer i odbrana radi sjajan posao iz meča u meč i to je put kojim treba da idemo.

I danas su uz ekipu Dejana Stankovića bile Delije.

- Hvala navijačima što nas podržavaju iz meča u meč. Gde god da igramo, osećamo se kao kod kuće, uvek ih ima više i uživamo u njihovoj podršci. To se vidi i na terenu, kako igramo i kakav maksimum pružamo. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu - zaključio je Ivanić koji sada ima 15 golova na "kontu" ove sezone u Superligi.

U narednom kolu, Zvezda će igrati sa Čukaričkim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike