Otkrivena tajna Benzeminog penala! Danima je vežbao "panenku" (VIDEO)

27.04.2022

10:49

0

Autor: 24sedam

Trener Reala Karlo Anćeloti ispričao kako su izgledali treninzi Francuza za polufinale Lige šampiona

Otkrivena tajna Benzeminog penala! Danima je vežbao "panenku" (VIDEO)
profimedia-0686430631 - Copyright Profimedia

Oduzeli su dah svim zaljubljenicima u fudbal igrači Mančester sitija i madridskog Reala u polufinalnom duelu Lige šampiona.

Kako reče menadžer "građana" Pep Gvardiola videli smo šta se dešava kada dve ekipe žele da igraju fudbal. A desilo se da bude 4:3 za njegov tim.

Prštale su akcije, ređala se uzbuđenja, a o sedmom golu koji je postigao Karim Benzema najviše se priča. Iako je postignut sa bele tačke!

Videli smo šta znači biti hladnokrvan, samouveren, pa i hrabar kada je Francuz "panenkom" savladao golmana Mančester sitija.

Jednostavno briljantno. Nema su tu šta mnogo dodati. Benzema je majstor i to potvrđuje iz utakmice u utakmicu.

 

 

A otkud ideja za "panenkom" i to u takvom trenutku, u utakmici kakva je polufinale Lige šampiona, otkrio je menadžer Reala Karlo Anćeloti.

- Prošla dva penala nije izveo dobro pa je na treninzima danima vežbao penale. I "panenke". Nisam znao da li će baš tako šutirati, ali on je tako odlučio. I pogodio! Nije jednostavno u polufinalu Lige šampiona šutirati "panenku", ali time je pokazao svoj karakter - ispričao je Anćeloti, dok je strelac gola bio vrlo miran, baš kao i kod izvođenja penala:

- Ko nije izveo penal, nije ga ni promašio. Imao sam samopouzdanja da, i pored promašenih penala protiv Osasune, preuzmem odgovornost i pogodim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike