Dilovao sam drogu, jeo ostatke iz kante za đubre! Potresna ispovest čuvenog Evre

27.04.2022

09:50

0

Autor: 24sedam

Bivši francuski reprezentativac otkrio i da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja

Dilovao sam drogu, jeo ostatke iz kante za đubre! Potresna ispovest čuvenog Evre
Patris Evra - Copyright Profimedia

Ime Patrisa Evre upamćeno je kao ime jednog od najboljih fudbalera Mančester junajteda u periodu od sredine prve decenije 21. veka do 2014. godine dok nije otišao u Juventus, a malo je nedostajalo da umesto na fudbalskom terenu završi u zatvoru.

Nekadašnji francuski reprezentativac je otvorio dušu i pričao o teškom odrastanju tokom kojeg su ga bukvalno minutu delili od toga da krene pogrešnim putem.

- Kad sam imao 13 godina radio sam tri stvari: prodavao drogu, prosio na ulici i radio u prodavnici televizora. U stvari, jednu od ove tri stvari nikada nisam radio - rekao je Evra, a onda otkrio:

- Nikada nisam radio u prodavnici televizora, a drogu jesam prodavao. Događalo se ponekad da odem do Mekdonaldsa i iz kanti za đubre vadim ostatke burgera kako bih imao šta da jedem.

Defanzivac koji je u dresu Mančester junajteda odigrao oko 400 utakmica, osvojio pet Premijer liga i jednu Ligu šampiona, pričao je i o tome kako je izgledalo njegovo prvo putovanje sa nekom fudbalskom ekipom.

- Sa 17 godina smo otišli u Italiju. Bili smo smešteni u hotelu gde su nam obroke donosili u sobu. Pozvao sam mamu i rekao joj da sam u raju. Ljudi mi služe hranu i imam po dve viljuške i dva noža. To su moja najjača sećanja.

Takođe, Evra je priznao i da je kao dete bio žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Bio je to moj glavni učitelj i kad vam se tako nešto dogodi onda prestanete da verujete bilo kome. Sve se to dogodilo kad sam imao 13 godina i to me je obeležilo za ceo život. Stideo sam se sebe zbog toga - otkrio je Evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike