Evra i ser Aleks seli na ručak: Francuz i "papa" proslavljaju povratak Ronalda u Junajted!

07.09.2021

10:08

0

Legendarni trener i legendarni igrač seli na ručak...

Evra i ser Aleks seli na ručak: Francuz i "papa" proslavljaju povratak Ronalda u Junajted!
Copyright Instagram/patrice.evra

Patris Evra i ser Aleks Ferguson našli su se da proslave povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted, što je transfer kome su obojica doprineli. 

Veliki Ronaldo je poslednjeg dana prelaznog roka potvrdio da se “vraća kući”. On je u klub u kome je stekao ime došao iz Juventusa za oko 23 miliona evra.  

Evra je na Instagramu okačio fotografiju sa legendarnim trenerom, rekavši u šali da se sreo sa “papom”. 

Na fotografiji se vide Evra, Ferguson i igračeva partnerka, holandska manekenka Margo Aleksandra i njihov četvoromesečni sin Lilas. Post prati napis koji opisuje razgovor ljubavnog para. 

– Ja: “Mon coeur (ljubavi moja) idemo na ručak sa Papom”. Margo: “Lepo, idemo i Italiju”. Ja: “Ne, on živi u Mančesteru”. Tu su i “heštegovi” “volim ovu igru”, kao Junajted i Ferguson.  

Evra je igrao u prijateljskom meču na stadionu Etihad, a posle je pozvao “Fergija” na ručak. Videlo se da su svi raspoloženi i smejali su se. Sasvim je moguće da su proslavljali svoju ulogu u vraćanju Ronalda u crveni deo Mančestera, nakon što je imao fantastičan prvi mandat od 2003. do 2009.  

Neposredno pre povratka, u medijima se pisalo kao o gotovoj stvari da će Ronaldo otići u Mančester siti, ali je Junajted u poslednji čas uspeo da ga “preotme” ljutom rivalu.  

Ferguson ga je navodno lično zvao telefonom i pozvao ga da ne kalja svoju reputaciju odlaskom u tim Pepa Gvaradiole. Evra je otkrio njihovu ličnu prepisku u kojoj je Ronaldo otkrio da dolazi u Junajted. 

Kapiten Portugala je posle potpisivanja odao počast Fergusonu za razvoj njegove karijere. 

– Moja prva nacionalna titula, prvi kup, prvi poziv u reprezentaciju, moja prva Liga šampiona, prva Zlatna kopačka i prva Zlatna lopta – sve je to rođeno iz ove posebne veze između mene i “Crvenih đavola”. Istorija se pisala u prošlosti, a istorija će se ponovo pisati. Dajem vam reč! Tu sam, vratio sam se gde pripadam. Hajde da ponovimo sve. P.S. – Sir Aleks, ovo je za tebe – bile su Ronaldove reči po povratku. 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike