Partizan je teško ugroziti, nekad mi se čini da oni i Zvezda treba da imaju posebnu ligu! Lazetić smatra da se crno-beli pitaju

26.04.2022

10:32

0

TSC stiže u Humsku u sredu od 14 sati

Partizan je teško ugroziti, nekad mi se čini da oni i Zvezda treba da imaju posebnu ligu! Lazetić smatra da se crno-beli pitaju
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

U okviru 33. kola Superlige, fudbaleri Partizana će dočekati TSC iz Bačke Topole, a taj duel na programu je u sredu od 14 sati.

TSC je u prethodnom kolu doživeo težak poraz od Crvene zvezde, 4:0, a trener ekipe, Žarko Lazetić, pred meč sa rno-belima navodi da će učiniti sve da se predstave na najbolji mogući način.

Nekadašnji igrač Partizana pak navodi da su beorgadski večiti rivali "dve izjednačene i ubedljivo najkvalitetnije" ekipe u prvenstvu.

- Nekada mi se čini da oni treba da igraju neku svoju ligu. Da treba da odigraju još deset međusobnih mečeva i da se tako izmere i pripreme i vide gde su. Na dosadašnjim utakmicama koje smo igrali sa njima pokazalo se da možemo da im pariramo, tu smo negde, ali nam to za sada nije bilo dovoljno da dođemo do povoljnog rezultata - kazao je Lazetić, prenosi zvanični sajt kluba.

Nije krio Lazetić da se TSC bori sa povredama igrača, ali i da su trenirali prethodnih dana za ovaj susret.

- Pitaće se mnogo Partizan, ne želim da trošim reči na to koliko su kvalitetni, kakav im je stručni štab i kakvi su im igrači. Činjenica je da su u poslednjih osam utakmica primili samo jedan gol i to pri rezultatu od 3:0. Teško ih je ugroziti. Imaju najmanje primljenih golova u Ligi i svesni smo da nas čeka šampionski tim koji se bori za titulu - istakao je šef stručnog štaba TSC-a pred okršaj sa Partizanom i dodao:

-Iskoristićemo predstojeći meč da vidimo koliko možemo da im se odupremo. Pokušamo da napravimo napredak u odnosu na prošlu utakmicu u kojoj smo bili dobri u igri, ali to nije bilo dovoljno da ugrozimo gol protivnika. Uostalom, bitno je da vidimo da li možemo protiv Zvezde ili Partizana da postignemo gol.

Meč između Partizana i TSC-a igra se u sredu od 14 časova.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike