Lazetić spremio ekipu da pobedi Zvezdu! TSC oslabljen, ali aktuelnog šampiona čeka puna Arena i rival motivisan da napravi nešto veliko

19.04.2022

09:32

0

Duel je na programu u sredu od 16 sati

Lazetić spremio ekipu da pobedi Zvezdu! TSC oslabljen, ali aktuelnog šampiona čeka puna Arena i rival motivisan da napravi nešto veliko
žarko lazetić - Copyright MN Press

Fudbaleri TSC-a u sredu od 16 sati u Bačkoj Topoli dočekuju Crvenu zvezdu u drugol kolu plej-ofa Superlige.

Domaćini pred ovaj susret ističu da očekuju pun stadion.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da očekuje pun stadion i fenomenalnu utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i da će pokušati da ostvare pobedu.

- Očekujemo punu Arenu i fenomenalnu utakmicu. Potrudićemo se da se pokažemo u najboljem svetlu, kao što to umemo. Pre svega, ne želimo da izgubimo priliku da pobedimo Crvenu zvezdu, jer to se retko dešava. Oni su u protekle četiri godine izgubili, čini mi se, samo dva puta, od timova a da to nije Partizan. Tako da na ovu utakmicu gledamo iz te perspektive, da uradimo nešto veliko - rekao je trener ekipe, Žarko Lazetić.

Strateg tima iz Bačke je naveo da neće odmrati igrače, niti ih čuvati od kartona.

- Mi ne razmišljamo tako, svaku utakmicu gledamo kao priliku i ne zanima nas za šta se bori protivnik, jer mi smo Fudbalski klub TSC koji ima svoje ambicije i ciljeve, a na svakoj utakmici igra na pobedu. Voleo bi da ljuti to tako shvate i dožive.

Pred ovaj susret sa vodećom ekipom u ligi, zdravstveni bilten domaćina nije idealan, te zbog povreda na terenu neće biti Dino Dolmagić, Dušan Stojiljković, Petar Škuletić, Leandro Pinto i Saša Tomanović.

- Dosta smo oslabljeni, ali svakako u boljoj situaciji nego pred utakmicu sa Voždovcem ili Čukaričkim, tako da očekujem da svi igrači budu maksimalno koncentrisani i na nivou zadatka - kazao je Lazetić, te dodao da je svestan snage rivala:

- Pomenuo sam da oni vrlo retko gube ili igraju nerešene utakmice. Partizan kao naš drugi najbolji tim uz Zvezdu nije uspeo da im da gol u tri utakmice. To sve govori kakva nas utakmica očekuje. Sa naše strane, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo po nas povoljan rezultat.

Odbrambeni fudbaler TSC-a Goran Antonić očekuje zanimljiv meč.

- Zvezda igra veoma dobro, na prvom su mestu, ali nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju kao protiv Čukaričkog i Voždovca, zbog čega verujem da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - zaključio je Antonić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike